Розалия Попова

Управител и треньор по плуване

Треньорска степен по плуване от Национална Спортна Академия

Занимавам се обучение по плуване повече от 10 години, както на деца, така и на възрастни. Групови и индивидуални тренировки за всички нива.
В работа ми с деца се стремя да изграждам правилни плувни навици, както и да развивам желанието и любовта им към спорта. Не приемам намеса и препоръки в подхода и методите ми на обучение, които съм изградила и затвърдила чрез многогодишната ми практика.

Маги Йоргова

Треньор по плуване

Магистърска степен по SPA култура, източни и аква практики от Национална Спортна Академия “Васил Левски”

Бакалавърска степен по синхронно плуване от Национална Спортна Академия “Васил Левски”Тренирала съм синхронно плуване и в последствие завърших треньорска специалност в същия спорт в НСА. Треньор по плуване съм повече от 3 години. Занимавам се с деца (от 3годишна възраст) и възрастни. Интересът ми в работата е главно насочен в началното обучение, преодоляване на страхът от водата,създаване на навици и любов към водата и спорта. Предлагам индивидуални и групови тренировки. 🙂

Дияна Тодорова

POWER STEP инструктор

За себе си мога да споделя, че съм позитивна личност със силен енергиен заряд и добро чувство за хумор.
Занимавам се активно със спорт от вече 10 години. От 2019 г. съм сертифициран инструктор към Национална Спосртна Академия „Васил Левски“ със специалност “Аеробика, каланетика и стречинг”.
Тренировките, които провеждам са от средно до високо интензивни, съсредоточени върху координацията, силовата издръжливост и подобряването на общата кондиция на тялото.

Елица Кръстева

Инструктор по народни танци и водна аеробика

При народните танци главно се набляга на техника, желание и настроение. Занимавам се вече от 10 години с народни танци. Водя както на деца така и на възрастни.

От скоро водя и водна аеробика – подходяща както за начинаещи, така и за напреднали. Стремим се да тонизираме и изваем телата си.

Георги Веселинов

Фитнес инструктор

При фитнес заниманията които водя – както индивидуални, така и групови, наблягам основно на кондиционните, общо физическите и упражненията със собствено тегло или леки тежести.

Като треньор по лека атлетика, освен в областта на самия спорт, работя и като кондиционен треньор, както за деца, така и за възвратни.