За нас

 

Спортен комплекс Силвър Сити е разположен в централната част на София, в непосредствена близост до мол Paradise Center и съответно метростанция Витоша. Предлага басейн, занимания по водна аеробика, фитнес, тенис на маса, парна баня, сауна и масажи.

Основната дейност на комплекса е началното обучение по плуване на деца и възрастни, а заниманията са достъпни целогодишно. Силвър Сити разполага с басейн, чийто размери са 15х10 метра, а температурата на водата (28 градуса) го прави изключително удобен за въпросната цел. Басейнът е разположен на кота “нула” и има красива гледка към градината.

 

Фитнесът също е с изглед към градината, както и към басейна и е оборудван с уреди LIFE FITNESS.

Капацитетът на парната баня е за 9 души, докато сауната е с по-компактен размер и е предвидена за 4 души.

 

 

Комплекс Силвър Сити е идеален вариант за спорт за цялото семейство. Докато най-малките членове на фамилията са отдадени на своите спортни занимания, родителите също могат да се възползват от предлаганите различни активности след дългия работен ден, съчетавайки полезното с приятното в уютна атмосфера.

 

Квалифицираните треньори, които работят в комплекса, са обединени около една цел – да накарат децата да се влюбят и да заобичат спорта, да изградят спортната си култура и по този начин да останат далеч от най-рисковите пороци дебнещи подрастващите в днешно време – заседнал начин на живот, тютюнопушене, алкохол и наркотици.

 

Подходът в обучението и тренировките е строго индивидуален към всяко едно дете, защото екипът на Силвър С

ити е на мнение, че всички подрастващи са различни и имат нужда от конкретни последователни и лични напътствия. Целта, разбира се, е допринасяне за израстването им във всеки един аспект – физически, емоционален, психологически, социален и не на последно място морален.

 

 

 

Два пъти годишно се организира плувен празник за децата, като тогава малчуганите показват чрез

състезание наученото до момента.

Ако децата имат желание да продължат да се занимават с плуване на по-сериозно ниво, ще получат нужната помощ и насока за осъществяването на връзка с всички столични клубове, където те ще могат да следват посоката към професионалния спорт.