Екип

 

Розалия Попова

(Управител и треньор по плуване)

Треньорска степен по плуване от Национална Спортна Академия

Занимавам се обучение по плуване повече от 10 години, както на деца, така и на възрастни. Групови и индивидуални тренировки за всички нива.
В работа ми с деца се стремя да изграждам правилни плувни навици, както и да развивам желанието и любовта им към спорта. Не приемам намеса и препоръки в подхода и методите ми на обучение, които съм изградила и затвърдила чрез многогодишната ми практика.

 

Маги Йоргова

(треньор по плуване)

Магистърска степен по SPA култура, източни и аква практики от Национална Спортна Академия “Васил Левски”

Бакалавърска степен по синхронно плуване от Национална Спортна Академия “Васил Левски”Тренирала съм синхронно плуване и в последствие завърших треньорска специалност в същия спорт в НСА. Треньор по плуване съм повече от 3 години. Занимавам се с деца (от 3годишна възраст) и възрастни. Интересът ми в работата е главно насочен в началното обучение, преодоляване на страхът от водата,създаване на навици и любов към водата и спорта. Предлагам индивидуални и групови тренировки. 🙂

 

Георги Веселинов

(фитнес инструктор)

При фитнес заниманията които водя – както индивидуални, така и групови, наблягам основно на кондиционните, общо физическите и упражненията със собствено тегло или леки тежести.

Като треньор по лека атлетика, освен в областта на самия спорт, работя и като кондиционен треньор, както за деца, така и за възвратни.

Теодора Томова

(Треньор по плуване)

 

НСА”В.Левски”.Майстор на спорта по плуване.Заслужил майстор на спорта по водно спасяване.Абсолютен световен шампион по водно спасяване за 1983 г. 13 години съм тренирала плуване в спортен клуб “ЦСКА”.Притежавам достатъчен опит в обучението и тренировките по плуване, както за начинаещи, така и за напреднали. Прилагам собствен индивидуален подход в моите групи, който е доказал своята ефективност.