Екип

 

Розалия Попова

(Управител и треньор по плуване)

Треньорска степен по плуване от Национална Спортна Академия

Занимавам се обучение по плуване повече от 10 години, както на деца, така и на възрастни. Групови и индивидуални тренировки за всички нива.
В работа ми с деца се стремя да изграждам правилни плувни навици, както и да развивам желанието и любовта им към спорта. Не приемам намеса и препоръки в подхода и методите ми на обучение, които съм изградила и затвърдила чрез многогодишната ми практика.

 

Маги Йоргова

(треньор по плуване)

Магистърска степен по SPA култура, източни и аква практики от Национална Спортна Академия “Васил Левски”

Бакалавърска степен по синхронно плуване от Национална Спортна Академия “Васил Левски”Тренирала съм синхронно плуване и в последствие завърших треньорска специалност в същия спорт в НСА. Треньор по плуване съм повече от 3 години. Занимавам се с деца (от 3годишна възраст) и възрастни. Интересът ми в работата е главно насочен в началното обучение, преодоляване на страхът от водата,създаване на навици и любов към водата и спорта. Предлагам индивидуални и групови тренировки. 🙂

 

Георги Веселинов

(фитнес инструктор)

При фитнес заниманията които водя – както индивидуални, така и групови, наблягам основно на кондиционните, общо физическите и упражненията със собствено тегло или леки тежести.

Като треньор по лека атлетика, освен в областта на самия спорт, работя и като кондиционен треньор, както за деца, така и за възвратни.

Елена Василева

(инструктор по водна аеробика)

Здравейте скъпи приятели! Аз съм Елена Василева и с удоволствие ви съобщавам, че ставам част от семейството на Спортен комплекс “Силвър сити”! Като бивш състезател по лека атлетика смея да кажа, че травмите не са ми чужди и именно една от тези “гадини” ме отведе към нейно величество “Водната аеробика”. Това, което я отличава от всеки друг спорт е фактът, че е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали и активно спортуващи от всякаква възраст! Водната аеробика не натоварва дейността на сърцето, дори напротив- укрепва го и увеличава притока на кислород, силно щади ставите, тъй като 80% от теглото ви се поема от водата. Това ,към което ЗАЕДНО ще се стремим е да тонизираме и изваем телата си, без риск от травми и контузии, но най-вече- без помен от така неприятната за всички мускулна треска!