Водна аеробика - часове

Вторник и четвъртък:  9:30 – 10:30ч.
Сряда:  20:00 – 21:00ч.
Събота и неделя:  9:30 – 10:30ч.

Водна аеробика

Упражненията във вода имат редица ползи за здравето, особено за поддържане на стройно и стегнато тяло. Водната, или известна още като аква аеробика, спомага поддържането на здрави стави и подобрява кръвообращението на тялото. Тази функция е широко използвана в рехабилитацията на ревматологично болните.

Аеробните упражнения във вода предлагат редица ползи за сърдечно-съдовата система, като укрепват сърцето и повишават количеството кислород, което достига до мускулите. Изследвания показват, че хората с лека хипертония могат ефективно да държат кръвното си налягане под контрол с редовни водни упражнения. Аква аеробиката има терапевтичен ефект за облекчаване на болки в гърба, скованост в ставите и други подобни здравословни проблеми. Водната гимнастика благоприятства изгарянето на калории. Затова е подходяща за хора, страдащи от затлъстяване или наднормено тегло. При провеждането на 1 час тренировка се изгарят средно между 450-600 калории.

Водните упражнения са ефективни за повишаване на мускулната сила, за добра координация и баланс, зареждат ни с енергия и настроение. Този вид упражнения имат масажиращ и релаксиращ ефект, което помага в борбата с ежедневния стрес и напрежение. Предимства на водната аеробика:

  • масажира и моделира тялото
  • не натоварва ставите
  • използва се съпротивлението на водата
  • укрепва организма и премахва напрежението

Нов клас - Виняса йога

  Нов клас по виняса йога с Невена.
Виняса йога е динамична йога практика подходяща за енергични хора. Движението на тялото е в синхрон с дишането. Позите преливат в непрекъсната последователност – flow. Подпомага вашата сила, гъвкавост и издръжливост.
Успокоява ума и подобрява концентрацията.

Всеки вторник и петък:  19:00 – 20:00ч.

С предварително записване на тел.0889229011 до 17.00 ч.

Йога

Йога е науката, която води по пътя на опознаване на човешката същност и целта й е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас. Йога ни разкрива скритите закони, които управляват ума, и ни дава средство да се справяме с емоции като гняв, угризения, вина, завист, страх.

Всеки понеделник и сряда:  18:30 – 19:30ч.

Цени

Водна аеробика – 10 лв.
Йога – 10 лв.

График - зала Йога

Joga_Weekly